martes, 17 de noviembre de 2015

JOCS




Aquí teniu unes pàgines ben divertides per jugar, entretenir la ment, activar els sentits i passar una estona ben distreta...




http://www.plataforma-llengua.cat/catavolta/

Bon dia, bon hora! Som el Mario i el Sergio, alumnes de 2n "A" i serem els encarregats de la secció de jocs i videojocs. Us ensenyarem molts jocs, entretinguts, educatius, etc. Esperem que us agradi molt!
Per començar, us volem ensenyar una pàgina de jocs molt coneguda anomenada FRIV. Té més de 250 jocs molt divertits.
http://www.friv.com/

També volem per una secció de jocs de la setmana, on direm els tres jocs més jugats:

1:Black Ops 3 (Es un joc bèl·lic en primera persona, molt divertit, entretingut i amb moltes modalitats: mulijugador, zombies, campanya, etc. De 35 a 70€).

2:GTA V (És un joc de "món lliure" és a dir, que pots anar lliurement pel mapa. Té 2 modalitats: individual  amb més de 70 misions, i Online on podràs jugar amb els teus amics fent curses, golf, misions, etc. De 35 a 50€).

3:Rocket League (És un joc esportiu i de cotxes, has de ficar gol al rival amb cotxes teledirigits que van tan ràpid com cohets. Mai t'aburrirà jugar a aquet joc. 20€).

 Esperem que us hagi agradat molt! Ens veiem la setmana que ve! ADÉU!

Bon dia, bon hora! Som aqui de nou presentant les novetats més recients sobre el món dels videojocs. Som-hi!
Per començar volem ensenyar un joc desarrollat per Supercell (els creadors de Clash of Clans, Boom beach i Hay Day) anomenat Clash Royale. És un joc d' estratègia amb personatges de Clash of Clans i altres inventats. En aquest joc has de fer batalles amb cartes en les que hi ha diferents personatges. Amb aquestes cartes (o personatges, com vulguis anomenar-los) has d' intentar enderrocar-li al rival la torre principal, però per fer aixó has deenderrocar les torres que la defensen. Però ves amb compte, ja que el rival intentarà fer el mateix! El joc actualment es troba únicament per iOS a Finlàndia, però en Març sortirà tant per iOS com per Androids... I a tots els països! Hi han trucs per aconseguir-lo ja, però no volem dir-ho ja que volem esperar amb il·lusió.
També volem parlar sobre una actualització que va sortir a Dragon City fa temps, però que voliem parlar d' aixó. Es tracta de que cada 6 hores, si entres a Dragon City et donen un sobre gratis en el qual et poen tocar moltes coses: or, menjar, gemes i dracs! Però a més dels sobres gratis també pots conseguir sobres de més valor (comú, rar, molt rar, rarísim, épic i legendari) que es compren amb tiquets, que els pots aconseguir fent batalles de dracs.

TOP DE LA SETMANA

1. Clash Royale (És un joc d' estrategia amb cartes, amb personatges de  Clash of Clans i d' altres inventats. Actualment solament es troba disponible als iOS de Finlàndia, però en Març sortirà per tothom). És GRATIS!

2. NBA2K16 (És un joc de bàsquet, en el que pots escollir entre un munt d' equips de la NBA i el Barça, i disputar emocionants partits de 20 minuts). De 30€ fins a 70€.

3. Clash of Clans (És un joc d' estrategia on has de fer-te una aldea i millorarla. Has de defensar-la amb murs, canons, torres de mag, etc. També has d' atacar a altres jugador per conseguir brillants botíns). És GRATIS!

Esperem que us hagi agradat molt. Ens veiem la setmana que bé! Adeu!

No hay comentarios:

Publicar un comentario