martes, 12 de diciembre de 2017

13 REASONS WHY

13 Reasons Why (Por Trece Razones) és una sèrie original de Netflix que narra la història de Hannah Baker, una noia que pren la decisió de treures la vida. Abans de suïcidar-se, Hannah grava tretze cintes i, en cadascuna, dóna i explica una de les raons per les que decideix treures la vida. Un dia, Clay Jensen, rep una caixa plena de cintes, les de Hannah. Llavors, elll intenta fer justicia per la seva mort.




La sèrie va tenir moltíssim èxit, tant que ja gairebé han acabat de rodar la segona temporada. L'actriu que interpreta el personatge de la mare de Hannah, Kate Walsh, va anunciar a les seves xarxes socials que d'aquí a molt poc podrem gaudir de la segona temporada. Va dir: ''Acabarem la segona temporada molt aviat. ¡No puc esperar a que ho vegeu!''
Alguns seguidors de la sèrie pensen que una segona temporada no és el més indicat perquè temen que aquesta se'n vagi molt del tema original.


Ahir, van nominar als premis "Globus d'Or" a Katherine Langford, la actriu que interpreta a Hannah. Els seus companys estan molt contents per ella.

No hay comentarios:

Publicar un comentario