martes, 12 de diciembre de 2017

LITTLE MIX


Little Mix és una girlband formada al 2011 al programa ''The X Factor'' . Les seves integrants són: Perrie Edwards, Jade Thirlwall, Jesy Nelson i Leigh-Anne Pinnock.


Van guanyar la primera edició de ''The X Factor''i allá va començar la seva carrera. Actualment, són l' única girlband que ha guanyat el concurs.

El seu primer single va ser ''Cannoball''. Originalment, la cançó és de Damien Rice però les noies van cantar aquesta cançó al final del programa i van traure la seva pròpia versió.

El seu primer àlbum es va dir DNA i els seus singles van ser ''Wings'', ''DNA'', ''Change Your Life'' yi''How Ya Doin' ?'' amb Missy Elliott. Van estar de gira amb el seu ''DNA Tour''.


El seu segon album va ser "Salute" que compta amb els singles ''Move'', ''Salute'' y ''Little Me''.
Van estar de gira en ''The Salute Tour''.

El seu tercer àlbum "Get Weird" va ser un canvi radical al que estàvem acostumats a escoltar. Els seus singles van ser "Love Me Like You", "Secret Love Song" amb Jason Derulo, "Black Magic" i "Hair" amb Sean Paul.
La seva gira "The Get Weird Tour" va ser molt important ja que vam poder apreciar un gran canvi en posada d'escena, vestuari, balls, notes més altes, etc.
En apuestas tour, Perrie va establir el seu rècord de la seva nota més llarga a la cançó "Little Me" a Barcelona.

Little Mix durant "The Get Weird Tour"


A més d'això, també van actuar las ''BRIT Awards 2016'' amb una al·lucinant presentació de ''Black Magic''.

Después de tot aquest èxit, van treure "Shout Out To My Ex", el primer senzill del seu disc "Glory Days" i van actuar en els "BRIT Awards 2017", emportant-se el premi a "Millor Senzill Britànic" amb aquesta cançó i també la van cantar a la seva actuació.

Més tard, van treure "Touch", el segon single de "Glory Days". Un mes després va sortir la versió amb Kid Ink. Els següents senzills van ser "No More Sad Songs" amb Machine Gun Kelly i "Power" amb Stormzy. Aquest disc va tenir molt èxit.

Van estar de gira amb Ariana Grande en el seu "Dangerous Woman Tour" com a teloneres i més tard van estar en la seva pròpia gira "The Summer Shout Out Tour" i més tard al "Glory Days Tour".
El 7 d'Octubre de 2016, van truere ''Reggaeton Lento (Remix)'' amb CNCO. Han tingut molt d'èxit amb aquesta cançó

Fa unes setmanes, van treure ''Glory Days: The Platinum Edition'' que inclou ''Reggaeton Lento (Remix)'' i tres cançons noves: ''If I Get My Way'', ''Is Your Love Enough?'' i ''Dear Lover''.






No hay comentarios:

Publicar un comentario