martes, 12 de diciembre de 2017

CAMILA CABELLO

Camila Cabello és una cantant cubà-mexicana de 20 anys que va començar a cantar gràcies al programa ''The X Factor'' en el qual va concursar amb Fifth Harmony, el grup del cual prové i d'on  ha obtingut gran part de la seva fama fama.

El 20 de Decembre de 2016, Fifth Harmony va publicar a les seves xarxes socials un comunicat on explicaven que Camila havia decidit abandonar el grup. Així va comentar la seva carrera com a solista.

Al Maig, va treure el seu primer single ''Crying In The Club'' y va anunciar que el nom del seu àlbum seria 'The Hurting. The Healing. The Loving''. Dos dies després, va treure el que seria una altra cançó que formaria part de l'àlbum anomenada ''I Have Questions''. A més, va col·laborar a una cançó amb Major Lazer, Travis Scott i Quavo anomenada ''Know No Better''.

Després de treure els seus dos singles i ''Know No Better'', Bruno Mars va convidar a Camila al seu ''24K Magic Tour'' per Chicago i ella, emocionada, va acceptar la seva invitació.

Més tard, va participar en campanyes publicitàries, algunes d'elles, Guess i L'Oréal.





En Agost, Camila va treure dos cançons més: ''Havana'' amb Young Thug (mesos després, va sortir un remix amb Daddy Yankee) y ''OMG'' amb Quavo. Les dues cançons les va treure especialment per als seus fans ja que va dir que el seu disc estaria format, bàsicament, per cançons lentes i aquestes dues són més animades.
Originalment, el seu disc es deia "The Hurting. The Healing. The Loving" però va anunciar que preferia canviar el nom del disc, per anomenar-lo pel seu nom, ''Camila''. La cantant va afegir el següent al seu compte d'Instagram (@camila_cabello): ''Vaig decidir anomenar-lo pel meu nom perquè aquí es on s'ha acabat aquest capítol de la meva vida. Va començar amb la història d'una altra persona i va acabar quan vaig tornar a trobar-me a mi mateixa.''

El mateix dia que va anunciar el candi, va estrenar dues cançons, ''Never Be The Same'' i l'altra ''Real Friends''. Les dues formaran part del seu primer disc.


Ara bé, alguns fans van quedar una mica decebuts al veure que, al final, ni ''Crying In The Club'' ni ''I Have Questions'' formarien part de l'àlbum, ja que van ser, bàsicament, les cançons que van marcar l'inici de la seva carrera com a solista. Això sí, no hi ha cap dubte, encara que cap de les dues cançons están al disc, estarà ple d'èxits.


12/12/2017

Avui, el compte oficial de Netflix (@netflix) ha publicat al seu compte de Twitter el Trailer de la seva nova pel·lícula anomenada ''Bright'', que sortirà el 22 de Decembre, amb una sorpresa pels fans de Camila... ¡Al Trailer surt una cançó cantada per ella! Formarà part de la banda sonora de la película.

Aquí us deixo l'enllaç del Trailer per si us interessa la pel·lícula:

https://www.youtube.com/watch?v=sxL4Fz1Ak7M


12/1/2018

Avui és el gran dia. Ha sortit el disc! Personalment, m'ha agradat moltíssim i no m'ho esperava així.
Aquí sota us deixo un Rànquing personal de l'1 al 10 de les cançons.

1- Never Be The Same
2- Something's Gotta Give
3- She Loves Control
4- Havana
5- Inside Out
6- Consequences
7- In The Dark
8- All These Years
9- Real Friends
10- Into It


18/2/2018

Confirmat! Tindrem Tour de Camila Cabello, serà el "Never Be The Same Tour" i anirà per Canadà, Estats Units i el Regne Unit.
El dia 14, va anunciar les dates del seu Tour, el 15 la prevenda i el 16 la venda general.
Al dia següent de la prevenda, totes les entrades van quedar exhaurides. Això es tot un èxit per a ella!



14/04/2018

Fa uns quants dies, va començar el "Never Be The Same Tour", la seva gira. Passarà per molts llocs de Amèrica i Europa (inclosos Barcelona i Madrid).


5/09/2018

Després de segles sense escriure, he tornat carregada de noticies de la cantant!
Fa pocs dies els MTV EMA's (una important entrega de premis que te lloc a Europa), van anunciar totes les llistes de nominats a guanyar un dels seus guardons. La més nominada ha estat Camila amb sis categories, entre elles, destaquen "Millor Artista" i "Millor Video".
Des d'aquí, li desitgem tota la sort del mon!
















No hay comentarios:

Publicar un comentario